Valsts: Norvēģija

Darba vieta: Brevika (Norvēģija)

Darba devējs: Restaurant Sjöloftet

                        Adrese: Storgata 2, 3950 Brevik - Norway

                        Kontaktpersona: Kristian Bull-Varn, kristian@sjoloftet.com

                        Mājas lapa: www.sjoloftet.no

Vakance: a la carte PAVĀRS (ang.val. – A la carte chef)

Brīvo darba vietu skaits: 1

Darba līgums: pastāvīgs

Darba uzsākšana: pēc iespējas ātrāk, vai pēc vienošanās

Darba laiks: apmēram 160 stundas mēnesī, lielāks noslogojums pavasara/vasaras sezonā

Darba samaksa: sākot no 19 EUR stundā

Darba apraksts: ēdienu pagatavošana, noformēšana restorānam un līdzņemšanai/piegādēm; palīdzēt citam virtuves personālam, piemēram, picu pavāriem

prasības:

  • pavāra kvalifikācija ar labām zināšanām par produktiem un paškontroles sistēmām (angl. HACCP)
  • vismaz 5 gadu atbilstoša darba pieredze amatā
  • labas angļu vai norvēģu valodas zināšanas
  • interese par ēdienu gatavošanu
  • orientācija uz labu servisu, elastīgums, sadarbība
  • spēja strādāt ātri, patstāvīgi, organizēti, arī lielas spriedzes apstākļos
  • prasme dot un saņemt konstruktīvus ziņojumus/norādījumus
  • laba veselība un fiziskā forma

Darba devējs piedāvā:

  • dzīvesvietu darbiniekiem netālu no darba vietas par samaksu

Pieteikšanās:

Pieteikumu sūtīt darba devējam uz e-pasta adresi kristian@sjoloftet.com ar norādi tēmas laukā “A la carte chef, Sjöloftet”.

Pieteikumā iekļaujiet CV, kā arī atsauksmes un pēdējos sertifikātus/apliecības saistībā ar amatu. Aprakstiet savas stiprās un vājās puses virtuvē, kādas Jums ir zināšanas un ko darba devējs var sagaidīt. Var pievienot Jūsu pagatavoto ēdienu foto, kas vislabāk atspoguļo Jūsu prasmes un zināšanas.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš: līdz 01.11.2021.

Papildus informācija:

Informācija par iebraukšanas noteikumiem Norvēģijā https://reopen.europa.eu/en

Citas vakances darbam Norvēģijā www.nav.no vai www.eures.europa.eu