Valsts: Norvēģija
Darba vieta: Brevika, Norvēģija
Darba devējs: Restaurant Sjöloftet (Sealoft)
Kontaktpersona: Kristian Bull - Varn
E-pasts: kristian@sjoloftet.com
Mājas lapa: www.sjoloftet.no
Sjöloftet (Sealoft) restorāns ir 1983. gadā dibināts ģimenes uzņēmums, kurš atrodas unikālā un gleznainā vietā Brevikas ostas piestātnē. Uzņēmuma mērķis ir kļūt par pirmo izvēli viesiem, kuri meklē labu apkalpošanu un gardu ēdienu unikālā vidē. Restorānā tiek piedāvāta starptautiska virtuve un a la carte ēdienkarte ar galveno uzsvaru uz jūras veltēm un gaļu, makaroniem un oriģinālo picu no pašu ceptuves. Ziemā tiek nodarbināti 30 līdz 35 darbinieki, bet vasaras mēnešos 65 līdz 70 darbinieki.
Vakance: ŠEFPAVĀRS (A LA CARTE)
Darba vietu skaits: 3
Darba alga: 3600 – 4300 EUR / mēnesī (bruto)
Darba līgums: pilna slodze uz noteiku laiku (maijs – augusts/septembris) vai nenoteiktu laiku pēc vienošanās
Darba laiks: nesezonā 160 h / mēnesī, vasaras sezonā apmēram 180 h / mēnesī
Galvenie uzdevumi:
- Piedalīties restorāna a la carte ēdienkartes ēdienu pagatavošanā un pasniegšanā – gan restorānā, gan līdzņemšanai un piegādei;
- Nodrošināt, ka pasniegtajiem ēdieniem ir sastāvdaļu, garšu un noformējuma augstākā kvalitāte;
- Pārraudzīt citu virtuves darbinieku darbu – picu cepēji, picu piegādātāji u.c.;
- Palīdzēt uzturēt labu HACCP (riska analīze un kritiskie kontrolpunkti) sistēmu virtuvē, kas attiecas uz tīrīšanu, ražošanu un pārtika nekaitīgumu.
Prasības:
- Pavāra sertifikāts ar labām zināšanām par sastāvdaļām un HACCP;
- Vismaz 5 gadu pieredze a la carte / restorāna virtuvē;
- Izcilas gatavošanas prasmes;
- Labas angļu vai skandināvu valodu zināšanas;
- Labas sadarbības prasmes – gan ar šefpavāriem, gan citiem darbiniekiem;
- Spēja strādāt ātri, patstāvīgi, strukturēti un sistemātiski paaugstināta stresa apstākļos;
- Spēja sniegt un saņemt konstruktīvus ziņojumus / norādījumus;
- Laba veselība un fiziskā forma.
Darba devējs nodrošina:
- Izmitināšanu koplietošanas dzīvoklī par mazu samaksu nelielā attālumā no darba vietas;
- Apmaksātu ēdināšanu darba dienās;
- Stabilu un drošu darbu patīkamā darba vidē;
- Konkurētspējīgu atalgojumu;
- Sociālo apdrošināšanu Norvēģijā.
Pieteikšanās: CV un pieteikumu angļu valodā sūtīt uz e-pasta adresi: kristian@sjoloftet.com, norādot “a la carte chef, Sjöloftet”. Pie pavadošajiem dokumentiem vēlams pievienot rekomendācijas vēstules, sertifikātus, kā arī, ja iespējams, attēlus ar Jūsu gatavotajiem ēdieniem, kas raksturo jūsu darbības stilu. Pieteikuma vēstulē norādīt savus stiprās un vājās puses virtuvē. Intervija notiks telefoniski / whatsapp.
Pieteikšanās termiņš: 15.05. 2025.