Valsts: Norvēģija
Darba devējs: Restaurant Sjöloftet
Adrese: Storgata 6, 3950 Brevik - Norway
Mājas lapa: www.sjoloftet.no
Kontaktpersona: Kristian Bull-Varn
E-pasts: kristian@sjoloftet.com
Sjöloftet (Sealoft) restorāns ir 1983. gadā dibināts ģimenes uzņēmums, kurš atrodas unikālā un gleznainā vietā Brevikas ostas piestātnē. Uzņēmuma mērķis ir kļūt par pirmo izvēli viesiem, kuri meklē labu apkalpošanu un gardu ēdienu unikālā vidē. Restorānā tiek piedāvāta starptautiska virtuve un a la carte ēdienkarte ar galveno uzsvaru uz jūras veltēm un gaļu, makaroniem un oriģinālo picu no pašu ceptuves. Ziemā tiek nodarbināti 30 līdz 35 darbinieki, bet vasaras mēnešos 65 līdz 70 darbinieki.
Vakance: VIESMĪLIS
Darba vietu skaits: 2
Darba alga: 3000 – 3500 EUR / mēnesī (bruto)
Darba līgums: sezonas darbs ar iespēju noslēgt pastāvīgu līgumu
Darba laiks: 160 – 180 h mēnesī (vasaras mēnešos)
Galvenie uzdevumi:
- Sagaidīt un pavadīt klientus pie galdiņiem
- Uzrādīt ēdienkarti un sniegt sīkāku informāciju, kad to lūdz (piem., par ēdienkarti, porcijām, sastāvdaļām vai iespējamām pārtikas alerģijām)
- Sagatavot galdus, uzliekot salvetes, galda piederumus utt.
- Informēt klientus par dienas īpašajiem piedāvājumiem
- Pēc pieprasījuma piedāvāt ēdienkartes ieteikumus
- Vajadzības gadījumā pārdot papildu produktus
- Pieņemt precīzus ēdienu un dzērienu pasūtījumus, izmantojot mūsu mobilo POS pasūtīšanas sistēmu
- Pārbaudīt klientu personu apliecinošus dokumentus, lai pārliecinātos, atbilstību minimālā vecuma prasībām alkoholisko dzērienu lietošanai
- Sniegt informāciju par pasūtījumu virtuves personālam
- Pasniegt ēdienu un dzērienu pasūtījumus, kā arī novākt galdus
- Pārbaudīt trauku un virtuves piederumu tīrību un noformējumu, ziņot par jebkādām problēmām
- Sakārtot galdus un uzturēt kārtībā ēdamzonu
- Piegādāt rēķinus un iekasēt maksājumus
- Piedalīties sanāksmēs ar restorāna vadītāju vai maiņas vadītāju, lai pārskatītu dienas ēdienkartes, izmaiņas izvēlnē un apkalpošanas specifikācijas rezervāciju gadījumā (piem. ballītes)
- Ievērot visus attiecīgos veselības departamenta noteikumus
- Ievērot likumu par alkoholisko dzērienu pasniegšanu
- Nodrošināt izcilu klientu apkalpošanu viesiem
Prasības:
- Atbilstoša pieredze a la carte restorānos: vismaz 3 gadi
- Augstas angļu valodas prasmes
- Viesmīlības skolas izglītība tiks uzskatīta par priekšrocību
- Spēja pielāgoties jaunai kultūrai un ātri mācīties
- Interese par ēdieniem / dzērieniem / viesmīlību
- Sabiedriskums, entuziasms un laipna apkalpošana
- Uzmanība un pacietība pret klientiem, kā arī labas prezentācijas prasmes
- Elastīgums
- Labas organizatoriskās un multitaskinga prasmes, spēja strādāt ātrā tempā
- Labas sadarbības prasmes - gan ar viesmīļiem, gan pavāriem
- Spēja sniegt un saņemt konstruktīvus ziņojumus / norādījumus
- Laba veselība un fiziskā forma
Darba devējs piedāvā:
- Patīkamu darba vidi
- Stabilu un drošu darbu
- Konkurētspējīgu atalgojumu
- Darba uzsākšana pēc vienošanās
- Pastāvīga darba iespēja piemērotam kandidātam
Pieteikšanās termiņš: 15.05.2025.