Publikācijas datums

29.04.2022.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš

23.05.2022.

Izsludinājuma nosaukums

Svešvalodu, datorzinību un citu izglītības programmu īstenošana - “190K mod. - Adobe Illustrator”

Izsludinājums Nr. 8/2022

Pasākuma uzsākšanas periods

No komisijas lēmuma publicēšanas brīža līdz 30.09.2023.

Saistošie dokumenti

  • Lai Pretendents piedalītos Izsludinājumā Nr.8/2022 “Svešvalodu, datorzinību un citu izglītības programmu īstenošana” - “190K mod. - Adobe Illustrator”, izmantojot izsludinājumā publicētās veidlapas, Pretendentam atbilstoši jāsagatavo un jāiesniedz sekojoši dokumenti:

Pretendenta pieteikums dalībai izsludinājumā, Apliecinājums par īstenošanas nosacījumu ievērošanu, Pretendenta tehniskais piedāvājums, izglītības programmas satura apraksts (iesniedzams brīvā formā).

  • Piedāvājumā Pretendents iekļauj Svešvalodu, datorzinību izglītības programmas, kuru īstenošana tiks nodrošināta gan klātienē, gan attālināti tiešsaistē.
  • Izsludinājuma Nr. 8/2022 ietvaros netiks vērtēti tādi izglītības iestādes piedāvājumi, kuri ir svītroti no izglītības piedāvājumu saraksta un izglītības iestāde atkārtoti pieteikties pasākumu īstenošanai var ne agrāk kā gadu pēc dienas, kad izglītības iestāde vai izglītības iestādes piedāvājums ir svītrots no izglītības piedāvājumu saraksta.
  • Visus uz izsludinājumu Nr. 8/2022  attiecināmos dokumentus pretendents iesniedz parakstītus ar drošu elektronisko parakstu vienā elektroniskajā dokumentā.

Kontaktpersona
Inita Vītoliņa
inita.vitolina@nva.gov.lv

Lūdzam sekot aktuālajai informācijai!