Valsts: Norvēģija
Darba devējs: Kverneriet AS
Adrese: Rambergveien 15, 3115 Tønsberg
Mājas lapa: www.kverneriet.com
Kontaktpersona: David Dörrich
E-pasts: david@kverneriet.com
Tālrunis: +4797774640
Vakance:ŠEPAVĀRA PALĪGS (SOUS CHEF)
Darba vietu skaits: 1
Darba alga: 40 000 – 45 000 NOK mēnesī (Bruto) (vidēji 5000 – 7000 EUR mēnesī)
Darba līgums: pastāvīgs
Darba laiks: 40 h nedēļā
Galvenie uzdevumi:
- Kvalitātes nodrošināšana
- Augstākās kvalitātes norvēģu gaļas un produktu pasūtīšana un pārbaude
- Restorāna standartu uzturēšana, nodrošinot klientu apmierinātību
- Sadarbība ar šefpavāru, lai pilnveidotu esošos ēdienus un izmēģinātu jaunas koncepcijas
- Mentorings: vadīt pavārus, sniedzot praktiskas konsultācijas, degustācijas un tehnikas seminārus
- Atgriezeniskā saite: veicināt un integrēt komandas un viesu viedokļus, lai pastāvīgi uzlabotu ēdienkarti
- Procesu optimizācija: sagatavošanas darba procesu racionalizēšana, samazinot atkritumu daudzumu un paaugstinot efektivitāti
- Apmācīt darbiniekus par pārtikas drošības protokoliem; veikt regulārus virtuves auditus
Darbs Kverneriet, kurā nemitīga apņemšanās nodrošināt kvalitāti apvienojas ar nepārtrauktu komandas un ēdienkartes pilnveidošanu.
Prasības:
- Labas angļu un/vai skandināvu valodas zināšanas
- Iepriekšējā pieredze šefpavāra vai šefpavāra palīga (sous chef) amatā
Pieteikšanās termiņš: 31.08.2025.