Valsts: Norvēģija

Darba devējs: Kverneriet AS

                        Adrese: Rambergveien 15, 3115 Tønsberg

                        Mājas lapa: www.kverneriet.com

                        Kontaktpersona: David Dörrich

                        E-pasts: david@kverneriet.com

                       Tālrunis: +4797774640

Vakance:ŠEPAVĀRA PALĪGS (SOUS CHEF)

Darba vietu skaits: 1

Darba alga: 40 000 – 45 000 NOK mēnesī (Bruto) (vidēji 5000 – 7000 EUR mēnesī)

Darba līgums: pastāvīgs

Darba laiks: 40 h nedēļā

Galvenie uzdevumi:

  • Kvalitātes nodrošināšana
  • Augstākās kvalitātes norvēģu gaļas un produktu pasūtīšana un pārbaude
  • Restorāna standartu uzturēšana, nodrošinot klientu apmierinātību
  • Sadarbība ar šefpavāru, lai pilnveidotu esošos ēdienus un izmēģinātu jaunas koncepcijas
  • Mentorings: vadīt pavārus, sniedzot praktiskas konsultācijas, degustācijas un tehnikas seminārus
  • Atgriezeniskā saite: veicināt un integrēt komandas un viesu viedokļus, lai pastāvīgi uzlabotu ēdienkarti
  • Procesu optimizācija: sagatavošanas darba procesu racionalizēšana, samazinot atkritumu daudzumu un paaugstinot efektivitāti
  • Apmācīt darbiniekus par pārtikas drošības protokoliem; veikt regulārus virtuves auditus

Darbs Kverneriet, kurā nemitīga apņemšanās nodrošināt kvalitāti apvienojas ar nepārtrauktu komandas un ēdienkartes pilnveidošanu.

Prasības:

  • Labas angļu un/vai skandināvu valodas zināšanas
  • Iepriekšējā pieredze šefpavāra vai šefpavāra palīga (sous chef) amatā

Pieteikšanās termiņš: 31.08.2025.