EURES
Vizuālā identitāte/ logo - ES fondi

Pasākums tiek īstenots ESF projekta Nr.7.1.2.1/15/I/001 “EURES tīkla darbība Latvijā” aktivitāšu ietvaros.  

Šī gada 27.oktobrī (ceturtdiena) ESF projekta Nr.7.1.2.1/15/I/001 „EURES tīkla darbība Latvijā” aktivitāšu plāna ietvaros tiek organizēts EURES praktiskais seminārs jauniešiem "E-resursi manai karjerai" ar mērķi izstāstīt, atgādināt, parādīt un aicināt aktīvāk izmantot dažādus karjeras veidošanā noderīgus e-resursus, un semināra laikā kopā ar jauniešiem praktiski darboties un izmēģināt šos resursus.

  Semināra norises vieta: Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija  Datums: 2016.gada 27.oktobris Laiks: plkst. 12.00 - 15.00   Programmā EURES pakalpojumi, e-resursi un rīki darba meklētājiem, Nacionālā Europass centra informācija un e-resursi (varēs uz vietas sastādīt savu CV, uzzināt kas ir Valodu pase un citi Europass dokumenti) un iepazīšanās ar jauno sociālo platformu Latvijā brīvprātīgā darba nodrošināšanai www.brivpratigie.lv.  

Dalība: bezmaksas   Visērtāk pieteikties semināram var, aizpildot elektroniskās reģistrācijas formu (ja saite nedarbojas, spiediet uz šīs https://goo.gl/forms/aPyillcC5BWUTiMN2 vai iekopējiet to savā interneta pārlūkā). Pieteikties var arī sūtot ziņu (vārds uzvārds, kontaktinformācija) uz e-pastu eures@nva.gov.lv, zvanot pa tālruni 26647766, vai personīgi NVA Rēzeknes filiālē 212.kabinetā.  

Domājams, ka seminārs visvairāk varētu būt noderīgs un interesants vidusskolu audzēkņiem, studentiem, karjeras konsultantiem, jaunatnes lietu speciālistiem un citiem interesentiem.  

Šāda veida semināru Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) un EURES tīkls Latvijā organizē pirmo reizi. Piesakies tūlīt un esi viens no pirmajiem semināra dalībniekiem! Pasteidzies, vietu skaits ir ierobežots.  

  Uzziņām:

EURES – Eiropas nodarbinātības dienestu tīkls – atbalsts darba mobilitātei Eiropā www.eures.europa.eu EURES Latvijā www.nva.gov.lv/eures